torstai 31. toukokuuta 2012

Kissahumala ja Playstation

Muistaako kukaan enää pleikkari ykköstä ja Crash Bandicootia? Hain meidän vanhan pleikkarin ja ekat Tomb Raider ja Crash pelit äitiltä ja iskältä ja oon innoissani! Täytyy kyllä tunnustaa kasvaneensa sen verran, että kaunis ilma ja ulkoilu voittaa vielä sisällä pelaamisen, mutta sadepäivää odotellessa..

Kissa on ollut varsinainen riiviö pari päivää, huutaa kuin syötävä ja kaikki eleet on kuin suoraan Simon`s Catilta. Itse nukun kuin tukki, en heräisi vaikka kolmas maailmansota alkaisi meidän olkkarissa, ja tästä syystä uskon että kissa käyttäytyy öisin moitteettomasti. Mies kuitenkin väittää toista, joten eilen ennen nukkumaanmenoa suihkin ilman täyteen kissanminttua. Käytän sitä tosi harvoin, ja se todella toimii. Kissa on kuin kunnon kekkulissa muutaman minuutin nuuhkimisen jälkeen, hieman hoippuu mutta kehrää tyytyväisenä. Ja ilmeisesti sammui humalaisen uneen, koska mies kertoi ettei kissojen yötä ollut havaittavissa. Kaikki siis voittivat, koska en havainnut edes pientä krapulaa meidän humalikolla.

Projekti bikinikunto edistyy. Oon vetänyt juoksulenkkejä ja käynyt salilla ja ravannut portaita ylös-alas kuin Rocky. Olen myös pyöritellyt hulavannettani aktiivisesti. Samaa tahtia vielä kaksi viikkoa niin eiköhän sitä kehtaa kulkea rannalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti